Schooltuinen

Subsidie voor scholen

Subsidies geven scholen de ruimte om plannen en activiteiten te financieren en uit te voeren. Deze plannen en activiteiten hebben bijvoorbeeld te maken met duurzaamheid en gezondheid.

schooltuinen

Ook voor het aanleggen van een schooltuin bij uw school zijn diverse subsidies beschikbaar. Als schooltuinspecialist kennen wij de weg binnen het subsidielandschap. Wij regelen zelfs de aanvraag van alle beschikbare subsidies voor u!

Subsidie voor scholen, een hele uitdaging

Subsidies voor scholen worden op diverse niveaus verstrekt. Zowel gemeentelijke als provinciale en landelijke overheden stellen allerlei subsidies voor scholen beschikbaar. De aanvraag van deze subsidies is, om meerdere redenen, vaak echter een hele uitdaging. Dat heeft verschillende redenen. Soms zijn scholen zich niet bewust van de subsidiemogelijkheden. Ook komt het regelmatig voor dat scholen subsidie te laat aanvragen.

Mis geen subsidie voor uw groene schoolplein

Voorkom dat u subsidies misloopt en neem contact op met Schooltuinen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de aanleg van schooltuinen weten wij als geen ander welke subsidies er voor scholen bestaan. Als extra service vragen we de subsidies zelfs voor u aan! Zo ontzorgen we u volledig.