Schooltuinen

Aanpak

Het hele proces van ideeën tot ontwerp en van subsidie tot realisatie,
wij regelen het!

schooltuinen

Stap 1: Vrijblijvend gesprek

Wij maken graag een afspraak voor een inspiratiegesprek bij jullie op school. Samen bekijken we het huidige schoolplein en nemen we jullie wensen door. We adviseren jullie graag over de vormgeving, materialen, toestellen en beplanting. In ons inspiratiealbum staan veel voorbeelden!

Stap 2: Financiën

Aan een nieuw schoolplein hangt een prijskaartje. Wisten jullie dat verschillende organisaties hier subsidies voor beschikbaar stellen? Wij hebben veel kennis en ervaring met de aanvraag van subsidies en ontzorgen jullie hier graag mee.

Schooltuinen

Stap 3: Ontwerp

Wanneer alle wensen en kosten besproken zijn, gaan onze ontwerpers aan de slag. Door middel van een 3D animatie presenteren wij de plannen graag aan de directie, leraren, ouders en de kinderen. Natuurlijk passen wij naar wens het ontwerp aan, want de schooltuin moet aan jullie wens voldoen!

schooltuinen

Stap 4: Realisatie

Is het ontwerp naar jullie wens? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum om te starten. Onze vakmensen staan vol energie klaar om te beginnen aan de realisatie van de nieuwe schooltuin. Willen jullie de ouders en de kinderen hierin betrekken? Laat het ons weten, in overleg is alles mogelijk.

Stap 5: Genieten en onderhouden

De schooltuin is klaar! Spelenderwijs kunnen de kinderen in aanraking komen met planten en bomen. Om jarenlang van de schooltuin te kunnen genieten is goed onderhoud belangrijk. Onze hoveniers kunnen dit naar wens voor jullie organiseren.