Schooltuinen

Schoolplein ontwerpen


Wilt u een nieuw schoolplein ontwerpen? Dan bent u bij Schooltuinen aan een vertrouwd adres. Als ervaren schoolpleinspecialist ontwerpen wij al jarenlang de mooiste pleinen voor scholen in heel Nederland.

schooltuinen

Een groen schoolplein van Schooltuinen

Onze unieke ontwerpen onderscheiden zich door de verrassende manier waarop we de natuur op het schoolplein laten terugkomen. Graag ontwerpen wij ook voor uw school zo’n uniek schoolplein. Welkom bij Schooltuinen!

Samen uw nieuwe schoolplein ontwerpen

Bij Schooltuinen geloven we in de kracht van samen. Als we uw nieuwe schoolplein ontwerpen, luisteren we dan ook nauwkeurig naar uw ideeën. Uw wensen voor het nieuwe schoolplein inventariseren we tijdens een inspiratiegesprek bij u op school. Onze ontwerpers vertalen uw wensen vervolgens in een 3D-ontwerp, waarop het schoolplein alvast een beetje tot leven komt. Vanzelfsprekend geven wij u alle ruimte om in het ontwerp nog wijzigingen door te voeren. Zo ontwerpen we bij Schooltuinen een schoolplein waar u blij van wordt! In ons inspiratiealbum vindt u alvast een voorproefje van andere schoolpleinen die we bij Schooltuinen hebben ontworpen.

Verrassende elementen op uw nieuwe schoolplein

Bij het ontwerpen van uw nieuwe schoolplein verrassen we u graag met creatieve oplossingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van speeltoestellen van natuurlijke en gerecyclede materialen? Of speciale beplanting die vogels, vlinders, insecten en zoogdieren naar uw schoolplein trekt? Zomaar twee manieren waarop we thema’s als natuur en duurzaamheid laten terugkomen op uw schoolplein. Veel groen op uw schoolplein zorgt niet alleen voor een uitstekende biodiversiteit, maar nodigt kinderen ook uit om te bewegen. Bij het ontwerpen van uw schoolplein gaan educatie, plezier, ontwikkeling en veiligheid hand in hand.